avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contract prestari servicii pfa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contract prestari servicii pfa

Caut un model de contract de prestari servicii - consultanta tehnica in constructii-ca pfa .Ce obligatii financiare deriva din acest contract (impozit, taxe, etc) si cum vor fi ele achitate? Exista si o alta posibilitate de a oferi consultanta si a fi remunerat pentru acest serviciu?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:16, 14 Iulie 2012
Ca si P.F.A. puteti presta serviciile pentru care sunteti autorizat numai in baza unor contracte de prestari servicii. Ca si obligatii financiare sunt cele prevazute de legislatia fiscala in vigoare cu privire la veniturile realizate din activitati independente (contributii sociale, impozit etc.).
Multumesc, dar doresc un raspuns explicit strict la intrebarile formulate.
In discutiile purtate cu solicitantul serviciilor s-au propus :
-contract civil de prestari servicii;
-contract de munca cu timp partial ;
-contract de prestari servicii ca pfa.
Care ar fi forma cea mai avantajoasa?
Daca sunteti P.F.A. incheiati un contract de prestari servicii ca P.F.A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit venit persoana "self-employed" ContSters264509 ContSters264509 Buna ziua! Exista urmatoarea situatie: Domnul X urmeaza sa semneze un contract (sa-i spunem de colaborare) cu o firma englezeasca, inregistrata la Londra. ... (vezi toată discuția)
Taxe la fisc in cazul unui contract de prestari servicii daxy_ro2002 daxy_ro2002 buna ziua, ce taxe platesc la stat in cazul unui contract de prestari servicii? as vrea deasemenea sa stiu ce taxe plateste beneficiarul serviciilor prestate ... (vezi toată discuția)
Ce atrage dupa sine prestarea de servicii ca pfa Daniel Dani Daniel Dani Buna ziua, De curand mi-am inceput activitatea la o firma. Mi s-a spus ca nu ma pot angaja cu contract de munca decat printr-un contract de colaborare si asta ... (vezi toată discuția)