avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Adeverinta de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Adeverinta de venit

Care este termenul legal de eliberare a unei adeverinte de venit eliberata de ANAF. Am depus cererea si ni s-a spus ca va fi gata peste 30 de zile lucratoare. (adeverinta ne este necesara la casa de sanatate)
Daca se poate si prevederea legala......
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 23:42, 12 Iulie 2012
Intradevar este 30 de zile, baza legala este legea nr. 233 din 2002 prin care a fost aprobata O.G. nr. 27 din 2002. A se vedea art. 8 alin. (1) "Autoritatile si institutiile publice sesizate au obligatia sa comunice petitionarului, in termen de 30 de zile de la data inregistrarii petitiei, raspunsul, indiferent daca solutia este favorabila sau nefavorabila".
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutiile statului in cat timp trebuie sa-ti dea un raspuns la o problema ridicata ? sd sd Am depus la secretariatul scolii unde am catedra, un dosar privind reincadrarea pe post conform Ordinului Ministrului Educatiei, nr. 3235 din 09.02.2010. ... (vezi toată discuția)
Timpul maxim prevazut de lege in care angajatorul este obligat sa raspunda angajatului szityi szityi Buna ziua. Va rog să-mi spuneţi care este timpul maxim prevăzut de lege în care angajatorul (bugetar) este obligat să ne răspundă în scris la o ... (vezi toată discuția)
Intrebare marsoi_25 marsoi_25 daca am facut o sesizare la ITM ar trebui sa primesc raspuns ? daca da cam ce perioada ? (vezi toată discuția)