avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice drept de proprietate echipament
Discuție deschisă în Achiziţii publice

drept de proprietate echipament

In cadrul unei licitatii publice, autoritatea contractanta solicita documente care sa ateste dreptul de proprietate sau de folosinta a unei statii de asfalt.In cazul in care se incheie un contract de prestari servicii-inchiriere cu fabricantul statiei de asfalt ce documente ar putea fi folosite ca suport in demonstrarea apartentei?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 09:33, 13 Iulie 2012
Cred ca o combinatie intre documente care sa ateste faptul ca locatorul este producator de astfel de echipamente si un raport de incercare in care ii apare denumirea (insa doar ca beneficiar) ar crea o prezumtie. Va mai recomand o prezentare a situatiei de catre dvs si o declaratie a locatorului in acest sens. Totusi, cel mai corect ar fi sa luati legatura cu locatorul pt. ca el stie cel mai bine de ce documente dispune ca sa faca dovada faptului ca este si proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrat inchiriere utilaj achizitii publice Geom1 Geom1 Pentru o achizitie publica am nevoie sa inchiriez un utilaj. Am facut cu o firma contractul de inchiriere, semnat, stampilat... In Fisa de Date mi se cere ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl-d AnitaFulop AnitaFulop As fi interesata sa imi deschid un SRL-D cu sediul social pe un teren. Este posibil asa ceva, sau trebuie sa existe si o cladire pe terenul respectiv? Daca ... (vezi toată discuția)
Achizitionare echipamente gps/gprs Georgian2all Georgian2all Buna seara! Am o nelamurire privind achizitionarea (de fapt, darea in proba a) unui sistem GPS/GPRS, prin intermediul firmei, catre un parc auto (alta firma); ... (vezi toată discuția)