avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie suspendare CIM concediu maternitate cod ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie suspendare CIM concediu maternitate cod indemnizatie 08

Buna ziua,
As dori si eu sa stiu daca pentru concediul de maternitate se suspenda CIM si daca se inregistreaza in Revisal?
De exemplu, pe data de 04.07.2012 am nascut si nu am beneficiat de concediu prenatal, dar o sa-mi iau cele 42 de zile obligatorii. Am de la doctora cu care am nascut concediu medical initial incepand cu data de 04 iulie 2012 pana la sfarsitul lunii iulie. Am inteles ca o sa-mi dea dr. de familie in continuare pana la cele 42 de zile. Vreau sa stiu daca pt. concediul acesta se suspenda CIM si daca se inreg. in REVISAL?! si cum se procedeaza cu formularul de concediu medical? Se trimite la Casa de Sanatate? Va multumesc pt ajutor!
Cel mai recent răspuns: mea culpa , utilizator 14:39, 13 Iulie 2012
concediul medical se plateste de catre fnuass.Calculul se face de catre unitate,media a 6 luni inainte de intrare in concediu.Daca exista de recuperat la nivelul societatii se duce la Casa de sanatate de care apartineti:
-centralizator concedii
-cerere recuperare concedii
-certificat fiscal al societatii de la finante
-certificatele medicale ,formularul rosu
-dovada depunerii 112
Decizia de suspendare se face de catre unitate doar in momentul in care intrati in ingrijire copil pina la 2 ani si aceea se transmite in Revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie suspendare cim concediu medical cod 08 AndreeaCostea87 AndreeaCostea87 Buna ziua, As vrea si eu sa stiu cu ce data se face decizia de suspendare CIM daca am intrat in concediu medical (de maternitate) incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal roxana09 roxana09 in cazul in care societatea isi suspenda activitatea mai pot introduce concediu prenatal? am 27 de saptamani de sarcina, iar societatea urmeaza sa isi suspende ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul concediului de maternitate alinafgs alinafgs am o problema delicata: am lucrat cu acte in regula pe o perioda de 2 ani la o firma .incepand din 17.12.2010 pana in 11.06.2012 in acest timp am nascut.firma ... (vezi toată discuția)