avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale liber profesionist
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

liber profesionist

buna ziua
adresez si eu o intrebare tuturor celor care ma pot ajuta.
sunt distibuitor cosmeticesi as vrea sa investesc in ceva mai mult.am vazut pe strada standuri avon si as vrea sa stiu daca iti trebuie autoriratii de la primarie ptr asta si ce demersuri trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Cutean , Consilier juridic 16:30, 10 Ianuarie 2009
in ce sens doriti sa investiti?..adica doriti sa va deschideti un magazin?..dati-ne mai multe detalii in sensul asta?!
vreau sa cumpar un stand si sa stau pe stada .un fel de tonetar
Pentru activiatea aceasta va fi necesar sa solicitati autorizaţie de funcţionare de la primarie pentru ocuparea domeniul public pentru amplasare de chioşcuri şi alte activităţi comerciale.Pentru treaba aceasta trebuie sa fiti PFA sau sa infintati un AF sau SRL.
pot fi PFA si salariat la o firma in acelasi timp?ce documente sunt necesare ,ptr ca nu prea stiu de unde sa incep
da!..se poate!.. actele care sunt necesare sunt aceleasi pe care vi le-am trimis prin mesajul privat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! urgent!!! nicoletastoian11 nicoletastoian11 Ma poate ajuta si pe mine careva? As dori sa-mi deschid si eu o firma care sa-mi permita sa vand mici, bere.....in targuri, oboruri,piete... Tot ce tine de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infiintez un ii dar nu stiu exact ce coduri caen sa pun catalin87 catalin87 Salut. Urmeaza sa deschid o inteprindere individuala, dar nu sunt hotarat in legatura cu codurile CAEN. Cu ce ma ocup: In principal (tot timpul ... (vezi toată discuția)