sorraine 
	    	Utilizator

sorraine 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 nzz	                   

Buna ziua . Doresc sa stiu de la un contabil sau avocat care sunt drepturile mele salariale la lichidare daca mi-am dat demisia pe data de 1 august fara ... (vezi toată discuția)
	                    nzz	                   

Buna ziua . Doresc sa stiu de la un contabil sau avocat care sunt drepturile mele salariale la lichidare daca mi-am dat demisia pe data de 1 august fara ... (vezi toată discuția)

dangostin	                   

Buna ziua.
Am si eu o intrebare, având în vedere situaţia dată.
Situaţia este aşa:. în data de 30 Iunie 2014 mi-am prezentat demisia, cu un preaviz ... (vezi toată discuția)
	                    dangostin	                   

Buna ziua.
Am si eu o intrebare, având în vedere situaţia dată.
Situaţia este aşa:. în data de 30 Iunie 2014 mi-am prezentat demisia, cu un preaviz ... (vezi toată discuția)

ilia2007	                   

Buna ziua! problema mea este urmatoarea:am fost angajata la o firma particulara 1 an- iulie 2007- iulie 2008, avand un sal. minimin de 880 lei si nemajorat din ... (vezi toată discuția)
	                    ilia2007	                   

Buna ziua! problema mea este urmatoarea:am fost angajata la o firma particulara 1 an- iulie 2007- iulie 2008, avand un sal. minimin de 880 lei si nemajorat din ... (vezi toată discuția)