avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... indemnizatii alegeri locale 2012
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

indemnizatii alegeri locale 2012

Buna ziua! Am fost presedinte la o circumscriptie electorala pentru alegerile locale din iunie, 2012. A trecut o luna si ceva si nu mi-am primit indemnizatia deoarece ni s-a spus ca primaria" nu are bani". Care este procedura legala de a-i recupera?
Ultima modificare: Duminică, 15 Iulie 2012
eugenpac, utilizator
Cel mai recent răspuns: cypytitu , utilizator 14:42, 4 August 2012
legal ii puteti chema in judecata, insa nu cred ca pentru 200 lei ar merita sa faceti acest lucru...in unele zone "folclorice" indemnizatiile acestea s-au platit deja de doua saptamani
ca presedinte de circumscriptie ar trebui (fiind numit de pe data de 12 aprilie)sa iau o suma considerabila de bani - in jurul a 4400, cred, deci , nu stiu daca trebuie sa-i las in pace...
Ultima modificare: Duminică, 15 Iulie 2012
eugenpac, utilizator
:P=D>:((
Cum se procedeaza pentru recuperarea in totalitate a diurnei ca membru in BEC ? Pontajul a fost de 33 de zile , plata realizandu-se doar pe 10 zile invocandu-se fonduri insuficiente .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta in birourile electorale de circumscriptie locala 2012 popanca popanca Este obligatoririe prezenta vicepresedintelui BEC? Din ce data se face pontajul pentru presedinte si vicepresedinte? (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale de catre angajator in cazul detasarii electorale alinedelea alinedelea Cum se face practic plata drepturilor salariale pentru angajatii detasati la birourile electorale de circumscriptie municipala etc? 1.Cine intocmeste ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)