Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

viorel53 
	    	Utilizator

viorel53 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 nelu basaru	                   

buna ziua as vrea si eu sa aflu ceva legat de pensie  sunt nascut pe 10.06.1960 si am urmatoarea vechime 24 ani munciti in grupa 1 si inca 6 ani fara grupa  si ... (vezi toată discuția)
	                    nelu basaru	                   

buna ziua as vrea si eu sa aflu ceva legat de pensie  sunt nascut pe 10.06.1960 si am urmatoarea vechime 24 ani munciti in grupa 1 si inca 6 ani fara grupa  si ... (vezi toată discuția)

bodydolcegabbana	                   

m-am nascut in 1966 si lucrez in conditii speciale de munca gr1 din 1982 as putea sa ies anticipat la pensie la varsa de 45 de ani?(pana acum pe vechea lege se ... (vezi toată discuția)
	                    bodydolcegabbana	                   

m-am nascut in 1966 si lucrez in conditii speciale de munca gr1 din 1982 as putea sa ies anticipat la pensie la varsa de 45 de ani?(pana acum pe vechea lege se ... (vezi toată discuția)

Danx93	                   

Buna ziua, am o intrebare privind reducerea varstei de pensionare.
Daca am avut grupa I pana in 2001 Aprilie ca mecanic de locomotiva si am continuat ... (vezi toată discuția)
	                    Danx93	                   

Buna ziua, am o intrebare privind reducerea varstei de pensionare.
Daca am avut grupa I pana in 2001 Aprilie ca mecanic de locomotiva si am continuat ... (vezi toată discuția)