avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită restante banci
Discuție deschisă în Executare silită

restante banci

Buna ziua! Am un credit ipotecar la o banca si sunt la zi cu ratele. La o alta banca am un credit de nevoi personale la care sunt restanta de mai mult timp si nu am posibilitatea sa ajung la zi cu ratele din cauza problemelor salariale. Ce pot sa patesc din cauza restantei la creditul de nevoi personale?
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 13:18, 16 Iulie 2012
Daca se declara scadenta anticipata a contractului de credit nevoi personaele este posibil sa ajungeti la executare silita (ceea ce presupune urmarirea bunurilor dvs. mobile/imoblile, poprirea unei parti din salariu sau alte sume detinute la banci). Chiar daca apartamentul este ipotecat acesta poate fi scos la vanzare prin licitatie publica iar creditorului ipotecar i se vor distribui banii pana la concurenta creantelor urmand ca in cazul in care mai raman bani dupa indestularea creditorlui ipotecar sa li se distribuie si chirografarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot executa silit pe o casa ipotecata deja? melania_30 melania_30 Buna seara, debitul meu restant pentru un credit de nevoi personale negarantat este acum de la 35000ron la 65000rom.Firma de recuperari creante mi-a trimis o ... (vezi toată discuția)
Executare imobil ipotecat la o alta banca lolica69 lolica69 Va rog frumos sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: Am un credit ipotecar de 70000 euro la o banca pentru care banca are ipoteca de rang 1 ... (vezi toată discuția)
Banca poate pune sechestru pe o casa care e luata luta prin credit ipotecar de la o alta dan_a dan_a in 2007 am luat un credit ipotecar impreuna cu sotul meu ,el este titularul creditului iar eu sunt girant pentru el,pe actele casei suntem trecuti amandoi.Tot ... (vezi toată discuția)