Daca achit partial, rata pt un credit ipotecar, dar se implinesc 90 zile restante la sf lunii iulie, cum se procedeaza cu executarea silita? Se aplica in ziua imediat urmatoare, daca ctr este executoriu, sau va avea loc un proces, care poate dura pana la 2 ani?
Daca sunt in proces (din 2010) cu banca, si aceasta ma executa silit pana la finalizarea acestuia, cum se procedeaza pt restituirea apartamentului si ce daune maxime pot cere, in situatia in care voi castiga procesul?
Daca singurul bun ipotecat pt suma acordata, este apartamentul, banca imi poate pune sechestru pe lucrurile din casa?
Nu, eu acum am min pe ec....
Am 2 copii, dar nu sunt casatorita......
Creditul este doar pe numele meu, fara coplatitori.....(rata este platita de tatal copiilor)
In conditiile astea, pot cere suspendarea si scutirea de la plata cautiunii!?
N-am stiut cum se procedeaza cu executarea.....deci pot sta in ea pana gaseste un cumparator!?
in acest caz, aveti sanse mari sa obtineti scutirea de la plata cautiunii.
Sa va traiasca, sa fie sanatosi copilasii!
Trebuie sa faceti contestatie la executare si sa cereti suspendarea executarii silite.
In paralel, trebuie sa faceti o alta cerere de suspendare provizorie a executarii silite si sa faceti cerere de scutire de la plata cautiunii.
Executare
andrei_prk
ce se intampla daca mi se vinde apartamentul la licitatie cu toate ca eu ma judec cu banca si am termen in luna august?vanzarea are loc pe 01.03.2012 cu toate ... (vezi toată discuția)
Executare silita
Nina1
Acum doi ani am semnat contractul de ipoteca pentru imobil in favoarea bancii. Contractul de imprumut a fost semnat numai de sotul la vremea respectiva. Intre ... (vezi toată discuția)