avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... executare sau masa credala ?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

executare sau masa credala ?

Buna , Sunt in posesia unei sentine judecatoresti - cu execuare - prin care sa ne recuperam drepturile salariale. Societatea de la care trebuie sa ne recuperam aceste sume are pe rol 2 ( doua) procese de faliment / insolventa deschise de o banca comerciala si de un furnizor. Ca sa ne recuperam salariile trebuie sa mai angajam un executor judecatoresc , sau putem astepta deschiderea masei credale unde sa ne inscriem ?
Cel mai recent răspuns: actb , utilizator 09:10, 18 Iulie 2012
daca s-a pronuntat deschiderea procedurii in careva dintre cele 2 dosare atunci numai prin inscriere la masa credala, orice alte proceduri se suspenda......daca insa inca nu s-a pronuntat deschiderea procedurii si aveti sansa ca executorul sa gaseasca ceva repede porniti executarea
Care sunt taxele pentru executorul judecatoresc , si care la masa credala , avand in vedere ca , suma totala de recuperat este de 10700 ron ?
Dosarele de insolventa /faliment au permen in septembrie , respectiv octombrie 2021 . Nu sunt inca pronuntate. Dar din cate stim, societatea comerciala nu mai arem in proprietate decat teren .... restul a reusit sa transfere la inceputul anuui pe o alta firma .
Daca vreti sa va ajutam trebuie sa ne sprijiniti cu niste informatii clare. Nu pot exista doua dosare de insolventa, iar in situatia in care au fost mai multi creditori care au solicitat deschiderea procedurii, dosarele se conexeaza. Toate bunurile firmei aflate in insolventa sunt urmarite pe o perioada de 3 ani de la momentul la care s-a deschis procedura. Lichidatorul are obligatia de a verifica daca acele acte de vanzare au fost facute cu respectarea legii. Ca sa ma lamuresc putin trimiteti-mi pe mesaj privat numerele de dosar si denumirea instantei.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2012
actb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma in litigiu de munca ContSters147303 ContSters147303 Buna seara, Daca o companie este in ligiu de munca cu un angajat, acesata poate fii inchisa, desfiintata? Si daca da, ce se intampla in cazul in care instanta ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante impact.d impact.d Persoana juridica (SRL) am de recuperat creante de la o societate comerciala. Am actionat in instanta (somatie de plata) firma debitoare si in data de ... (vezi toată discuția)
Somatie plata - insolvabilitate ! stelutaalistar stelutaalistar Am de recuperat o creanta de la o societate comerciala . Am introdus actiune in instanta - somatie de plata . Intre timp , cf. informatiilor de la ONRC de ... (vezi toată discuția)