avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

Buna ziua,

Este posibil ca CCC- concediu crestere copil sa fie suspendat (intrerupt)? Sa zicem ca salariata se intoarce la munca pentru o perioada oarecare, dupa care sa isi reia CCC?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:19, 19 Iulie 2012
1. Intelegeti bine, in 2008 exista posibilitatea legala de a suspenda CCC.

2. Dar de ce nu spunetin exact ce doriti, care este problema si ne tot puneti la incercare sa ghicim noi ce doriti dvs.?
Scuzati,

Pb.mea e legata de legalitatea unor documente semnate de catre o persoana care la acel moment ar fi fost in CCC. Este posibil sa isi fi suspendat CCC pentru perioade limitate in care sa fi semnat acele documente si nedumerirea mea era legata de posibilitatea ca CCC sa fie suspendat.

Multumesc
1. - Exista posibilitatea de suspendare a CCC si de reluare a lui ori de cate ori o dorea solicitantul.
- Problema este numai daca si angajatorul era de acord cu aceasta.

2. - Puteti verifica pontajele si statele de plata din perioadele respective.
- Daca a fost pontata si platia inseamna ca a reluat activitatea pe acele perioade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere incetare indemnizatie crestere copil cristinaaura cristinaaura Va rog frumos ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de cerere pentru incetarea indemnizatiei pentru crestere copil? (vezi toată discuția)
Pfa pt. cosmetician acaterina acaterina Eu sunt acum in concediu de maternitate de 1 an si as vrea sa-mi fac pfa pt cosmetica......cum ma afecteaza asta la banii pe care ii iau dupa copil? (vezi toată discuția)
Prestare activitati neremunerate in perioada concediului de crestere copil florianapop florianapop Sunt in CCC si am fost rugata sa predau cateva ore in cadrul unui curs. Nu as incasa niciun ban din aceasta activitate. Este permis acest lucru sau mi se va ... (vezi toată discuția)