avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

..va rog sa-mi spuneti: pensia alimentara se plateste de la data cererii divortului retroactiv sau de la data pronuntarii divortului? va multumesc.
Se plateste asa cum s-a solicitat prin cererea de chemare in judecata si cum s-a stabilit prin sentinta judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara cand tatal se afla in concediu de paternitate amaliamatei amaliamatei Tatal fiicei mele s-a recasatorit si se afla in concediu de paternitate pt copilul rezultat din aceasta casatorie.Fiicei mele nu i-a platit niciodata pensie ... (vezi toată discuția)
Data efectiva inceperii acordarii pensiei alimentare sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Buna ziua, Am si eu o problema cu acordarea pensiei alimentare, in sensul ca am gasit un articol in lege si anume: Articolul 532 Data de la ... (vezi toată discuția)
De cand trebuie platita pensia alimentara? liviutzza24 liviutzza24 Primul si singurul termen de divort a fost pe 20.11.2007 data la care s-a pronuntat si instanta. Avem o fetita de 1 an si 8 luni, dar nu a vizitat-o deloc si ... (vezi toată discuția)