avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 139 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Virare credite bugetare in cadrul cap.10 chelt. de ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Virare credite bugetare in cadrul cap.10 chelt. de personal

Buna ziua, Doresc sa aflu daca se poate face virarea de credite la cap.10 chelt de personal la o primarie (exemplu dorim diminuarea alin.10.01.01 si majorarea cu aceasi suma alin 10.01.13); In ce trimestru si temeiul legal; Va multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 11:15, 19 Iulie 2012
Virarile de credite in cadrul aceluiasi capitol se fac prin dispozitia ordonatorului principal de credite.
Legea 273/2006, Art 49, alin 5 - modificata de legea 13/2011 :
5)Virările de credite bugetare în cadrul aceluiaşi capitol bugetar, inclusiv între programele aceluiaşi capitol, care nu contravin dispoziţiilor prezentului articol, legii bugetului de stat sau legii de rectificare, sunt în competenţa fiecărui ordonator principal de credite, pentru bugetul propriu şi bugetele instituţiilor şi serviciilor publice subordonate, şi se pot efectua înainte de angajarea cheltuielilor.

Se pot efectua oricand. Virarile de credite bugetare de la un capitol la altul se aproba de consiliul local (HCL) si se efectueaza incepand cu trim III.

Cititi si acest topic :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virari de credite FLORIANMATEI FLORIANMATEI Pentru virari de credite intre subdiviziuni ale clasificatiei bugetare in cadrul aceluias capitol, este necesar o hatarare a consiliului local ? (vezi toată discuția)
Virarile de credite ContSters240394 ContSters240394 Buna ziua. Va rog ajutati-ma cu un raspuns in problema urmatoare: In cadrul unei rectificari bugetare la o primarie se fac urmatoarele operatiuni - incasare ... (vezi toată discuția)
Modificare buget local zzzionut zzzionut Buna ziua, In cazul rectificarii unui buget, in speta se iau niste bani de la un capitol care au venit din recuperarea tva ului pt o lucrare si se imparte ... (vezi toată discuția)