ContSters136493 
	    	Utilizator

ContSters136493 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 eagle_free	                   

As dori sa stiu si eu in legatura cu drepturile unei persoane cu handicap grav vis-a-vis de Legea nr. 448/2006.
Legea nr. 448/2006 prevede ca:
Art. 42. - ... (vezi toată discuția)
	                    eagle_free	                   

As dori sa stiu si eu in legatura cu drepturile unei persoane cu handicap grav vis-a-vis de Legea nr. 448/2006.
Legea nr. 448/2006 prevede ca:
Art. 42. - ... (vezi toată discuția)

sandurad	                   

Buna ziua. Cum se poate inceta activitatea unui asistent personal la o persoana cu handicap.Asistentul personal de 3luni nu a trecut pe la persoana cu handicap (vezi toată discuția)
	                    sandurad	                   

Buna ziua. Cum se poate inceta activitatea unui asistent personal la o persoana cu handicap.Asistentul personal de 3luni nu a trecut pe la persoana cu handicap (vezi toată discuția)

karmyna	                   

mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal.
ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)
	                    karmyna	                   

mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal.
ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)