avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general taxa autostrada ungaria- ajutor programul SAGA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

taxa autostrada ungaria- ajutor programul SAGA

Buna. Folosesc programul Saga si acuma prima data am un bon pentru o taxa de autostrada din ungaria. Unde trebuie bagat? La intrari in valuta pentru achizitii intracomunitare sau direct in registru de casa in valuta?
Daca mai puteti ajuta si cu renovare de sediu, materialele de constructii la ce cont trebuie bagat? Tipizatele - factura chitanta, nota de receptie, la ce cont trebuie bagat?
Multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 13:30, 22 Iulie 2012
1.Registrul de casa valuta in 635.
2.231 apoi dupa receptie 231-212 si inregistrare in registrul imobilizarilor.
3.Tipizate 604.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie sediu social Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Suneti-mi va rog daca firma isi construieste sediu social inregistrarile sunt urmatoarele de exemlu factura proiect 4426=401 ... (vezi toată discuția)
Consum intern florina ciubotariu florina ciubotariu lucrez intr-un depozit materiale constructii.s-a folosit var si ciment din cel adus la vanzare .va rog frumos sa-mi spuneti cum o sa-l ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara- program saga -ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am introdus o factura pentru marfa din ungaria in intrari in valuta in saga si am pus la taxare inversa. Am facut decontul de tva si s-a majorat tva-ul ... (vezi toată discuția)