avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Infiintare Asociatie de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Infiintare Asociatie de Proprietari

Vreau sa stiu daca in procesul verbal al Adunarii de Constituire, ca de altfel si celelalte p.v. necesare infiintarii unei Asociatii de Proprietari, termenul de 50% plus unu din semnaturile proprietarilor este echivalent cu 50% plus unu din numarul de apartamente(este suficienta semnatura doar a cate unui proprietar pentru fiecare apartament) sau se iau in calcul semnaturile tuturor proprietarilor din fiecare apartament in parte(sunt apartamente care au doi sau mai multi proprietari pe actul de proprietate) ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:07, 13 Februarie 2014
Daca tot ati rezistat 5 ani, asa cum spuneti, nu mai rezistati 2-3 luni!?
Timpul trece repede. Platiti in continuare la vechea asociatie si cand obtineti Incheierea de la Judecatorie intr-o saptamana va rezolvati toate celelalte chestiuni: CIF, stampila, cont in banca, contracte cu furnizorii, impartirea activului si pasivului intre cele doua asociatii...
Va multumesc pentru sfaturile primite. Corect, trebuie sa ne concentram pe intocmirea tuturor documentelor si formalitatilor necesare pentru infiintare, cu rabdare si tutun se vor rezolva toate !
salut asi dori sa stiu si eu daca se poate infinta o asociatie de proprietari la bloc daca sunt cativa locatari cu restante de pana la 2500lei(ron)
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2014
aurelb186, utilizator
Da, se poate. Nu exista o conditie de genul restantelor la infiintarea asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare asociatie de proprietari ContSters134265 ContSters134265 La data de 01.12.2013, proprietarii a trei blocuri noi situate pe aceeasi strada au constituit o asociatie in conditiile Legii nr. 230/2007, iar cu ... (vezi toată discuția)
Desființare si reînființare asociație de proprietari noua lukas123 lukas123 Buna ziua, Fac parte dintr-o asociație de proprietari unde o parte dintre proprietari dorește separarea de asociația mama. Care este procedura ? Care ... (vezi toată discuția)
Desprindere scara din asociatie de proprietari lt lt Buna ziua, Am o intrebare legata de desprinderea unei scari dintr-o asociatie de proprietari cu datorii mari la furnizori. Locuiesc intr-o asociatie de ... (vezi toată discuția)