Buna ziua. Am un prieten care fara sa vrea a intrat intr-o incurcatura. Un tip ia propus sa preia o firma pe numele lui si ca ii da 1.000 de lei pe luna. Acesta a acceptat propunerea si acuma sa trezit cu politia la el la usa pentru evaziune fiscala, spalare de bani si eliberare de file C.E.C. fara acoperire. Persoana care a lucrad defapt pe firma respectiva a plecat din tara. A facut si rate la diferite produse din magazine cu supravedere video. Si firmele cu care sa incheiat tranzachtiile nici nacar nu-l cunosc pe el. L-au descris pe cel ce a lucrat pe acea firma. Ce poate sa faca in aceasta situatie? Acest prieten are si un copil de 5 ani. Va multumesc pentru atentie.
Exista cazuri in care si cel care vinde firma este inculpat alaturi de cel care a cumparat firma si mai exista si multe alte persoane care nu au calitate in firma dar raspund penal...
In cazul dat cel care a cumparat firma va avea probleme alaturi de cel care i-a dat cei 1000 lei pe luna.
Dosar penal
mioaranoni
Buna ziua,
Am ajuns intr-o situatie, acum la 50 de ani, in care nu credeam sa ajung vreodata in viata..
Am infiintat o firma si mi-am deschis un magazin de ... (vezi toată discuția)