avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatoria dintre o moldoveanca si un roman
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatoria dintre o moldoveanca si un roman

vreau sa va rog sa-mi raspundeti la o intrebare : iubitul meu este romin iar eu sunt din moldova si vrem sa ne casatorim la primarie in Vaslui vrem sa stim de ce acte este nevoie pentru ca casatoria sa aiba lok..???????si daca dupa casatorie vom putea pleca ambii peste hotare in Europa?
Certificatul dvs. de nastere este scris in romana sau in rusa?
Aveti nevoie de pasaport, adeverinta de cutuma de la starea civila ca va puteti casatori. Certificatul de nastere certificat de stare civilă eliberat de org.de stare civilă din Rep.Moldova sau de misiunile diplomatice ale Rep.Moldova în România eliberată de autorităţile moldovene(termen de valabilitate maxim 3 luni de la emitere) certificatul de naştere eliberat de Direcţia Audienţă şi eliberarea documentelor din Rep.Moldova legalizat la notar.
Ultima modificare: Luni, 23 Iulie 2012
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean roman cristinna-86 cristinna-86 Sint cetatean moldovean, vreau sa ma casatoresc in romania cu un roman, mi sa cerut o dovada de la autoritatile locale, in cazul in care exista conventie intre ... (vezi toată discuția)
Casătorie intre o cetățeancă moldoveancă și un cetățean român Natusea Natusea Buna seara as vrea si eu un raspun sa problema mea, eu sunt din moldova si ma casatoresc cu un cetatean roman si locuim in rominia care este procedura de ... (vezi toată discuția)
Căsătoria între un cetățean roman și un cetățean strain (republica moldova) ARLy19 ARLy19 Buna ziua, Eu și iubitul meu vrem sa ne căsătorim, dar eu sunt pe baza de permis de ședere temporar pentru studii in România. Am căutat acte pe net, ... (vezi toată discuția)