avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cost tranzactie interbancara?!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cost tranzactie interbancara?!

1..daca cineva ar vrea sa transfere bani in Romania pe contul unei persoane fizice urmand sa-si recupereze pe urma banii venind aici ce obligatii are titularul contului fata de fisc si stat?
2. este suficient un cont pt valuta deja existent ? Deoarece se cere 154 de euro pentru deschidere cont dupa care ar incepe transferul . Este legal ? Mie mi se pare inutil acest lucru , si suna a inselaciune . Multumesc
Cel mai recent răspuns: bubulina1959 , utilizator 01:33, 24 Iulie 2012
In cazul in care transferul provine de la o firma pentru anumite servicii, in afara de comisioanele bancii, nimic pentru persoana titulara a contului. Doar in cazul ridicarii sumelor din cont intervin comisioane bancare. Daca suma este mare, banca poate cere detalii asupra tranzactiei, de unde provin banii, tocmai pentru prevenirea spalarii banilor. Daca persoana din Romania are cont in euro deschis, cel din afara poate face transferul. Cine a cerut 154 E pentru deschidere cont ? In Romania ?
"Selon l'article 1254 du 22 février 1992 relatif aux transferts sur l'étranger des comptes bloqués, le bénéficiaire doit obligatoirement avoir un compte bancaire au sien de notre banque,afin que nous puissions
transféré sont argent en intégralité.
Par conséquent,vous devez nous faire parvenir par mail: la copie de votre pièce d'identité , la copie de votre facture d'eau , et la somme de 158 euros.
Cela consistera a crée votre compte bancaire dans un bref délais de 24heures.

Nous prenons nos responsabilités en vous demandant de faire en sorte que les points ci-dessous énumérés puissent trouver immédiatement des solutions appropriées dans de brefs délais,avant approbation du directeur des opérations bancaire.

Veuillez prendre connaissance de se mail concernant le montant total des frais de création de votre compte bancaire à payer avant l'opération de votre virement bancaire.'


Deci , ar fi o banca ,si ei cer toate astea . Banca din Romania nu a fost anuntata inca nici de titular , iar se pare ca banca din strainatate nici nu vrea sa vireze banii in contul deja existent . De asta mi se pare totul cam ciudat , ilogic nedemn de incredere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentiuni pe facturi externe aureliana_xyz aureliana_xyz Buna ziua, Am de facut o factura in limba franceza si as dori sa stiu care este traducerea in limba franceza a textului: \\"scutit cu drept de deducere\\", ... (vezi toată discuția)
Codul penal francez drumes.andreea drumes.andreea va rog frumos, cine are codul penal francez in varianta electronica si tradus in limba romana? (vezi toată discuția)
Liberare conditionata cristina04 cristina04 daca a primit 3 ani cu executare cum se calculeaza cat face din 3 ani si care sunt conditiile eliberarii conditionate in franta?cum se procedeaza? (vezi toată discuția)