avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... raspuns la notificare netrimis la domiciliul celui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

raspuns la notificare netrimis la domiciliul celui care a trimis notificarea

I-am trimis notificare sotiei prin intermediul unui executor judecatoresc.
Aceasta mi-a trimis raspuns (recomandata cu A.R.) la o adresa unde am un drept de proprietate, nu la adresa de domiciliu.
Puteti sa-mi spuneti, va rog, sunt obligat din punct de vedere juridic sa ridic recomandata de la Posta in aceste conditii? Se considera in acest caz ca mi-a raspuns?
Daca in notificarea trimisa prin executorul judecatoresc ati indicat in mod clar care este domiciliul/locul de corespondenta, atunci puteti considera ca aceasta nu v-a raspuns.

In caz contrar, se presupune ca ea cunostea acea adresa ca fiind domiciliul dvs. si a ales unde sa va raspunda. Deci se poate considera un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare trimisa la alta adresa elenajaad elenajaad Este indeplinita corect procedura de notificare daca aceasta a fost trimisa pe adresa unei rude a salariatului si nu la adresa de domiciliu a acestuia, iar ... (vezi toată discuția)
Notificare prin executor esuata rolex rolex In conformitate cu clauzele unui contract de arenda intocmit in forma autentica la notar este stipulat ca in cazul neplatii arenzii la data stabilita ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi transmisa o notificare debitorului ? rolex rolex In cadrul unui contract comercial o clauza prevede ca creditorul poate cere unilateral prin notificare inaintata prin executorul judecatoresc ca contractul ... (vezi toată discuția)