avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am primit o somatie
Discuție deschisă în Executare silită

am primit o somatie

Buna ziua ,am primit o somatie de plata , de la Directia economica si finante publice locale , cu titlul de executare silita in 15 zile .Mentionez ca nu sunt in tara si nici nu inteleg de ce am primit aceasta amenda .A trebuit sa o citesc de foarte multe ori sa vad ca este vorba despre "Deranjarea linistii publice " .Mai mentionez faptul ca nu am primit in trecut nici o amenda in baza acestei legi , iar totalul de plata este de 850 ron ,ceea ce mi se pare ca este o suma enorma pt un copil de 18 ani .Singurele amenzi primite sunt cele de la RATP , iar din cate mam interesat acestea nu se incadreaza in " deranjarea linistii publice".
Nu am primit nici o alta somatie , sau o instiintare, aceasta fiind prima amenda primita.
Ce pot face in situatia aflata? Poate depune mama mea contestatie, pana voi ajunge in tara ?Multumesc enorm .
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2012
bicaemilia, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters257959 , utilizator 10:29, 24 Iulie 2012
In primul rand ar trebui sa mergeti la Finantele publice locale sa vi se comunice procesul verbal de contraventie si puteti face plangere impotriva acestuia daca nu ati avut cunostinta de el pana la aceasta data.
contestatie la executare pe motivul ca nu v-a fost comunicat titlul executoriu, in cadrul acelei contestatii solicitati si repunerea in termen pentru contestarea titlului
Iar pentru a mai trage din timp luind in consideratie faptul ca nu sunteti in tara puteti sa va formulati intentia de a face cunostinta cu procesul - verbal in scris si sa expediati solicitarea prin posta, iar raspunsul la fel sa fie expediat prin posta.

Succese

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda mijloace de transport nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua. Am primit astazi o instiintare poprire de la Finantele Publice Locale Ploiesti in care se mentiona suma de 250 de lei si titlul executor din anul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am vandut masina in 08.08.2022 si s-a scos de la impozit ... danacorina danacorina Bunaziua. Am vandut masina in 08.08.2022 si s-a scos de la impozit in data de 09.08.2022, iar in 25.01.2023 s-a primit o amenda de parcare pe care nu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre directia de impozite si taxe locale ContSters292683 ContSters292683 Buna seara, La inceputul lunii august am primit o amenda contraventionala pe transportul in comun din Ploiesti pe care am achitat-o prin site-ul ghiseul.ro, ... (vezi toată discuția)