avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Operare decizie pensionare in revisal.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Operare decizie pensionare in revisal.

Am primit decizia de pensionare a unui angajat (Decizia nr 241777/17.07.2012), azi 24 Iulie. In decizie este precizat ca drepturile au fost stabilite si plata drrepturilor se va face din 05.04.2012. Cu ce data ii fac incetarea cf Art 56 lit c), CM, in revisal???

Pensie acordata pentru limita de varsta.
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2012
simonasava_08, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 24 Iulie 2012
Cum a fost pensionat? .. la limita de varsta, anticipat etc. ....

Art. 56 C,mun.:
(1) Contractul individual de munca existent inceteaza de drept:
.....
c) la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare; la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei de invaliditate, pensiei anticipate partiale, pensiei anticipate, pensiei pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare;
.....
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ma poate ajuta cineva cu data de incetare care tb sa o trec in revisal, la pensionarea mea ???? Va rog!!!!
Daca nu cititi raspunsurile date , o sa puneti intrebarea de mai multe ori ... v-am intrebat cum ati fost pensionata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca in cazul pensionarii gluten gluten Pentru pensie limita de varsta ,contractul de munca inceteaza de drept ca si la pensie anticipata si pensie de boala? Se face decizie de propunere la pensie ... (vezi toată discuția)
Reangajare dupa pensionare Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Directorul adj., economist, iese la pensie, la limita de varsta. Dupa aceasta, daca doreste sa-si continue activitatea, poate fi reangajat cu un nou ... (vezi toată discuția)
Revisal - cum inregistrez incetarea activitatii unui salariat care a comunicat decizia tarziu BG BG Va rog sa-mi sugerati o solutie la urmatoarea problema: Un angajat trimite la sediul firmei astazi 10.01.2012 o decizie asupra capacitatiide munca, datata ... (vezi toată discuția)