avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general C.M.R.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

C.M.R.

Buna ziua.

Societatea la care lucrez trebuie sa livreze in Bulgaria niste produse. Am inteles ca este necesar intocmirea unui C.M.R. Se poate sa ma ajutati cu un formular ? Sau , daca se poate, unde pot gasi mai multe informatii cu privire la continut?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: DOBRE CRISTINA , utilizator 17:58, 25 Iulie 2012
Conform Conventiei referitoare la contractul de transport international de marfuri pe sosele (CMR), semnata la Geneva, la care Romania a aderat prin decretul nr.451 din 20 noiembrie 1972 (valabil si in prezent), publicat in Buletinul Oficial nr.145 din 6 decembrie 1972, denumita in continuare Conventie CMR , scrisoarea de trasura ( scrisoarea de transport CMR) este intocmita in trei exemplare originale, semnate de expeditor si de transportator. Primul exemplar se remite expeditorului, al doilea insoteste marfa, iar al treilea se retine de transportator.

ele se comanda ca orice tipizat fara regim special - [ link extern ]
Va multumesc mult pentru raspuns. O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisori de transport marisebas speed marisebas speed Ini poate spune cineva ce regim au scrisorile de transport si in ce registre se inregistreaza (vezi toată discuția)
Decretul 451 /1972 - similaritate cu decretul 429/1972 discover discover Buna seara , am o problema in a intelege diferenta intre cele doua decrete . Ma puteti ajuta sa inteleg , sa vad care e diferenta dintre ele ...mie ... (vezi toată discuția)
Contestatie la p/v intocmit in lipsa partii invinuite discover discover Buna ziua ! Revin pe forum cu urmatoarea problema . Camion oprit pentru control , de catre ISCTR , soferul prezinta urmatoarele documente : avize marfa , ... (vezi toată discuția)