avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... unde pot sesiza o intretinere de 1660lei pentru 2 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

unde pot sesiza o intretinere de 1660lei pentru 2 persoane?

Va rog sa ma indrumati unde pot reclama calculul de intretinere pe luna aprilie pentru 2 pers. in valoare de 1660lei, este efectuat de firma SCOMET, care refuza sa raspunda referitor la baza legala pe care a utilizat-o ?
Cel mai recent răspuns: ewinka , utilizator 03:00, 12 Iulie 2025
Ați rezolvat ceva până la urmă ? Avem și noi probleme cu SCOMET, ni se pun consumuri fictive și nu se ține cont de apometre / repatitoare. Pe tot internetul sunt doar câteva reclamații în legătură cu SCOMET deși această firmă are practici abuzive, din păcate se pare că lumea tace și înghite. Mai multe reclamații ar putea contribui la luarea de măsuri împotriva SCOMET.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli in asociatia de proprietari lauriciul lauriciul Buna ziua, problema mea este urmatoarea: de 2 luni mi-a aparut la intretinere suma de 112 ron pentru cheltuieli administrative si salarii, separat de fondul de ... (vezi toată discuția)
Pot refuza sa plãtesc factura la caldura? Cartonica Cartonica In luna Decembrie m-am mutat la casa noua,un apartament cu 4 camere in Arad,caldura asigurându-se de la rețea cu repartitoare de costuri,unde am stat ... (vezi toată discuția)
Pe cine sesizez in cazul in care mi-a fost introdus plata 100% la toate serviciile de la care sunt debransat ? vasile2014 vasile2014 Desi m-am debransat legal de multi ani de la serviciul de gaze, de la energie termica( fiind singurul imobil debransat), cat si instalare de apometre, ... (vezi toată discuția)