avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Timpul care trece nemilos...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Timpul care trece nemilos...

Am stat mult in cumpana daca este potrivit sa scriu acest mesaj....
Apoi am gandit ca este singurul lucru care Il pot face pentru cel care a fost ceva vreme un utilizator al acestui site, un om care a ajutat si a adus plus valoare forumului prin sfaturile sale, prin comentariile pertinente.
Maine se implineste o luna de cand George Alimanescu nu mai este printre noi, amintirea lui pentru cei care I au fost prieteni este vie, despartirea dureroasa ....
Desi contul este dezactivat va invit pe toti cei care I au fost prieteni, pe cei care la un moment dat I a ajutat cu sfaturile sale sa l aplaudati , scrierile lui sunt aici si inca ajuta oameni care au nevoie de ele...in locul unei lumanari aprinse spre a I lumina calea celesta sa l aplaudam pe ContSters103772. Un mic tribut adus celui care a facut parte din marea familie a avocatnet.
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:00, 28 Iunie 2014

Un gand bun si o floare...

26.08.2012
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2012
ContSters250994, utilizator
Joha a scris:


Un gand bun si o floare...

26.08.2012



ªi din partea mea.

Odihneasca-se in pace...

Asa cum s-a spus mai sus, mare pacat ca i s-a sters contul, sufletul oricum se chirceste cand dai peste un mesaj la sfarsitul caruia este scris ultima data editat de Alimanescu George pe data de....

Stiu sigur ca te afli acolo printre ingeri, George. S-a mai scurs inca o luna de cand ai plecat...Dimineata am aprins o lumanare pentru tine. Atat am putut sa fac pentru tine dragul meu prieten si pentru frumoasa prietenie care ne-a legat aici.

Mai stii pariul pe care ai vrut sa-l faci cu mine? Eu nu voiam, dar tu ai insistat. Si l-am castigat.
Sa-ti mai spun ca Milica si-a sters si acel cont, motivul pariului nostru si si-a facut un altul? Sau poate ca stii deja, pentru ca si tu ne veghezi pe noi, de acolo de Sus...

Odihneste-te in pace, George...:(


Edit later:

Am cautat acum, stiam ca trebuie sa mai am acest mesaj...a fost dureros sa-l recitesc...
30 August 2011
Alerta mesaj privat
Draga Gabrielle Monique,

Alimanescu George v-a trimis urmatorul mesaj privat.

Subiect:
Mesaj
-----------------------------------------------------------------
Eu tocmai m-am casatorit :)
-----------------------------------------------------------------
Ultima modificare: Luni, 27 August 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Chiar daca mai tarziu, am vrut sa aplaud contul sters al lui George Alimanescu. Nu am putut...Sper ca acest topic sa ramana pentru el ca o lumina vesnic aprinsa.

Alte discuții în legătură

Ramas bun, george alimanescu Alin Popescu Alin Popescu Este prima data cand deschid un astfel de topic pe Forumul Avocatnet.ro si mi-as dori sa fie si ultima data. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Testamentul profesorului pesamosca ContSters220718 ContSters220718 Mie personal mi se pare necesara aceasta secţie de chirurgie cardiovasculară, pentru a salva mii de copii născuţi anual cu malformaţii cardiovasculare. ... (vezi toată discuția)