avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Timpul care trece nemilos...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Timpul care trece nemilos...

Am stat mult in cumpana daca este potrivit sa scriu acest mesaj....
Apoi am gandit ca este singurul lucru care Il pot face pentru cel care a fost ceva vreme un utilizator al acestui site, un om care a ajutat si a adus plus valoare forumului prin sfaturile sale, prin comentariile pertinente.
Maine se implineste o luna de cand George Alimanescu nu mai este printre noi, amintirea lui pentru cei care I au fost prieteni este vie, despartirea dureroasa ....
Desi contul este dezactivat va invit pe toti cei care I au fost prieteni, pe cei care la un moment dat I a ajutat cu sfaturile sale sa l aplaudati , scrierile lui sunt aici si inca ajuta oameni care au nevoie de ele...in locul unei lumanari aprinse spre a I lumina calea celesta sa l aplaudam pe ContSters103772. Un mic tribut adus celui care a facut parte din marea familie a avocatnet.
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:00, 28 Iunie 2014
Asa este...:)

Tuturor celor care scrieti in acest topic sau il cititi vreau sa va multumesc si sa va impartasesc un secret. Initiatoarea acestuia - Joha a cunoscut personal familia Alimanescu, atat pe George, cat si pe Mihaela - sotia lui.

Asa cum mie amandoi imi spuneau "mami", George o considera pe Joha, sora lui. Amandoi iubeau scrierile lui Antoine de Saint-Exupery. Si ar mai fi multe de spus...cuvintele insa nu fac decat sa-mi reaminteasca ce persoana deosebita a fost George.
26 septembrie.....

Un Gand pios.....o lumanare virtuala......
Steluta este acolo, ii lumineaza lui George Alimanescu drumul spre vesnicie.:(
Au trecut deja 3 luni...Aici in forum nu te mai putem aplauda decat o singura data pe luna, George. Ai sa ma ierti pentru ca nu am fost aici in 26 septembrie...dar gandul meu este zilnic la tine. Si mai stiu ca de acolo, de Sus, ne veghezi pe toti...

Odihneste-te in pace, prieten bun!
26 octombrie 2012....

Intotdeauna in aceasta zi, las grijile cotidiene si pentru o clipa ma gandesc la prietenul meu George.......
Azi se implinesc niste luni de cand el nu se mai afla printre noi....ii simtim lipsa!
Un destin tragic, neimplinit, un om care a plecat mult prea devreme dintre noi....
Fie ca ziua de azi , zi mare a SF Dumitru, sa aiba grija de sufletul lui bun!
D zeu sa te aiba in paza si odihna!
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2012
ContSters250994, utilizator

Alte discuții în legătură

Ramas bun, george alimanescu Alin Popescu Alin Popescu Este prima data cand deschid un astfel de topic pe Forumul Avocatnet.ro si mi-as dori sa fie si ultima data. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Testamentul profesorului pesamosca ContSters220718 ContSters220718 Mie personal mi se pare necesara aceasta secţie de chirurgie cardiovasculară, pentru a salva mii de copii născuţi anual cu malformaţii cardiovasculare. ... (vezi toată discuția)