avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... calomnie???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

calomnie???

Buna ziua tuturor!Ca de fiecare data intru sa cer parerile si ajutorul dumneavostra :).
Stim cu totii ce inseamna tineretea,prieteni,glume ,distractie cat se poate....
Seara ne strangem in fata blocului tot tineretul radem glumim ,toate in limitele bunului simt ...insa de la un timp majoritatea suntem chemati la politie pe diverse plangeri,ba ca facem galagie,ca bem (o minciuna )etc ,numai aberatii...
Toate aceste plangeri facute de doua "doamne" mama si fiica ,cu varste inaintate,care probabil nu stiu ce inseamna un copil...Partea rea ca fiica lucreaza in cadrul Primariei...
Ca sa va demonstrez ca totul este exagerare din partea acestor "doamne",cum va explicati ca au facut o plangere asupra unui cuplu ca ar fi mutat masinile prin cartier,fata este gravida ,nu are nici 1,60 inaltime la fel si sotul acesteia ...
va rog sa ne ajutati cu niste sfaturi ,daca am putea sa le acuzam pe aceste doua doamne .Ar avea cuvantul a 18 persoane putere asupra unui functionar din Primarie (v-am spus fiica lucreaza acolo)
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Costin85 , utilizator 11:07, 27 Iulie 2012
Aţi fost vreodată sancţionaţi, aţi primit vreo amendă?
Este necesar să se dovedească reaua credinţă a vecinelor care fac sesizări , pentru a reuşi ceva.
Este adevărat faptul că aveţi dreptul de a vă distra, însă totodată trebuie să respectaţi anumite obligaţii , să nu perturbaţi liniştea celor din bloc, mai ales între anumite ore, de pildă, după ora 10 seara , ar trebui să vă retrageţi.
In temeiul deciziei RIL promovata de procurorul general al parchetului ICCJ insulta si calomnia nu mai sunt sub incidenta legii penale
Este de preferat sa va realizati distractie in limite decente,astfel incat sa nu contraveniti dispozitiilor legii nr 61/1991 republicata,care prevede imperativ program de asigurare liniste
sunt singurul care a scapat fara amenda,si foarte adevarat ca aceste vecine fac sesizari chiar cu rea credinta.Dovada ar fi ca sunt singurele care se simt deranjate tinand cont ca cartier sunt 180 de familii.Va multumesc pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina sensibila julie88 julie88 stau la bloc la etajul 1.sunt venita acasa de la facultate cam de o luna.am obiceiul de 2- 3 ori pe saptamana mai ales cand fac curatenie sa ascult muzica mai ... (vezi toată discuția)
Tulburare liniste apartament bloc augbarbu augbarbu Doresc să adresez o plângere împotriva unui locatar care locuieste la un etaj superior deasupra apartamentului meu, care perturbă liniştea în dese ... (vezi toată discuția)
Hartuit de un vecin(administrator) zsidi79 zsidi79 Am cumparat de cativa ani apartamantul in care stau.In principiu nu am probleme cu nimeni suntem o familie tanara cu o fetita de 9 ani.Stam la etajul ... (vezi toată discuția)