avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata impozit!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata impozit!

Am nevoie de ajutorul vostru.Am un contract incheiat intre mine(soc.com) si o pers.fizica pt consultanta.Stiu ca pt pers fizica se plateste un impozit.Corect?Pers.fizica este din Bucuresti iar societatea Ploiesti.Unde se vireaza impozitul?Buc sau Ploiesti?:">
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 01:15, 27 Iulie 2012
O.G. Nr. 92/2003, privind Codul de procedură fiscală
ART. 33-Competenţa teritorială
(1) Pentru administrarea impozitelor, taxelor, contribuţiilor şi a altor sume datorate bugetului general consolidat, competenţa revine acelui organ fiscal, judeţean, local sau al municipiului Bucureşti, stabilit prin ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, în a cărui rază teritorială se află domiciliul fiscal al contribuabilului sau al plătitorului de venit, în cazul impozitelor şi contribuţiilor realizate prin stopaj la sursă, în condiţiile legii.
(2) În cazul contribuabililor nerezidenţi care desfăşoară activităţi pe teritoriul României prin unul sau mai multe sedii permanente, competenţa revine organului fiscal pe a cărui rază teritorială se află situat fiecare sediu permanent. În cazul în care activitatea unui sediu permanent se desfăşoară pe raza teritorială a mai multor organe fiscale, competenţa revine acelui organ fiscal în a cărui rază teritorială începe activitatea acelui sediu permanent.
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2012
gmancila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moldovean amendat pentru fapte de comert! sofia1975 sofia1975 Va rog frumos dati-mi un sfat pentru o speta: Cetatean moldovean amendat in cadrul unui targ saptamanal pentru fapte de comert! Amenda a fost inaintata ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale pe anul 2011 alinamihailov alinamihailov Buna ziua, Cum \"dragutii de la Anaf\" niciodata nu rasp la telf in legatura cu o problema a contribuabilor, adresez aici intrebarea: Daca o societate ... (vezi toată discuția)
Executare silita Constiuli Constiuli Buna ziua. Am trimis in vederea preluarii la o Primarie un dosar de executare, (titularul dosarului de ex. nu mai locuieste pe raza orasului nostru ), cu un ... (vezi toată discuția)