Sunt insarcinata in 5 luni,in luna nov-dec trb sa nasc.In primele 2 luni de sarcina am beneficiat de indemnizatie crestere copil (cc1),apoi 2 luni jumate am luat indemnizatia de somaj.L a sfarsitul lunii iulie inceteaza indemnizatia de somaj,raman descoperita 4 luni pana voi naste.Intrebarea mea este urmatoarea:Pot de la 1 august sa intru la firma ca angajata sa-mi platesc eu acele plati la stat pe care ar trb sa le plateasca patronul?Cand pot intra in concediu prenatal dupa angajare?Mai pot beneficia de indemnizatia pt cresterea celui de al 2 lea copil.dupa cele expilcate mai sus.(cc1+somaj+angajare+concediu prenatal).
Se poate incheia un contract de munca si cu doar 1 ora/zi,numai ca trebuie sa fim realisti,nu doresc sa va descurajez,dar unde gasiti rapid angajatorul dispus sa va incadreze insarcinata,in perspectiva unui concediu de maternitate apropiat si a unui viitor concediu de crestere copil?
Doar daca aveti pe cineva apropiat ,cunostinta,prieten,eventual din familie dispus sa va ajute...altfel sansele le vad minime spre nule,dat fiind conjunctura economica actuala.