avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sechestru bun impobil¬ar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sechestru bun impobil¬ar

Buna ziua,

Detin o garsoniera iar cu acesta garsoniera am luat bani cu imprumut de la un prieten, semnand acte la notar ca sunt de acord ca in timp de 1 an sa inapoiez bani daca nu garsoniera ii revine acestui prieten.Anul a trecut si bani nu i-am inapoiat garsoniera conform ce am semnat la notar ii apartine prietenului care am imprumutat bani
Intrebarea mea este urmatoarea: Se poate pune sechestru pe garsoniera daca de exemplu maine voi fi urmarit/judecat etc?


Va multumesc
Cel mai recent răspuns: qwerty2 , utilizator 02:13, 28 Iulie 2012
Da,puteti pierde imobilul.
Se va vinde la licitatie publica de executor.
Va multumesc pentru raspuns. Dar cu prietenul meu cum ramane ?
Imprumutul l ati facut cu garantie reala imobiliara. Aest contract este titlu executoriu, prietenul dvs apeland la un executor judecatoresc va ia imobilul.
Da, nu mai trebuie sa obtina hotarare judecatoreasca.
Vei fi executat silit fara sa mai existe o judecata civila.
Executorul va pune direct in executare actul notarial.
Intrebarea mea era nu daca imi poate lua apartamentul pricenul meu si DACA de maine sunt pus intr-un dosar se poate pune sechestru imobiliar pe acesta garsoniera.

Alte discuții în legătură

O sa imi pot recupera banii imprumutati? Fullbet Fullbet Buna ziua, este o poveste mai lunga dar sper sa aveti timp sa o cititi si sa ma ajutati, in urma cu aproximativ 2 ani i-am imprumutat unui prieten 9.000 euro ... (vezi toată discuția)
Ref plangere penala dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, Am si eu o mica problema. Acum 2 ani am imprumutat pe cineva cu niste bani. Am facut un contract la notar, care este direct titlu executoriu. ... (vezi toată discuția)
Executare silita corecta? adrianciuca1978 adrianciuca1978 Buna ziua, in urma cu 9 luni am cerut imprumut de la mama mea suma de 10.000 ron cu conditia ca in termen de 60 zile sa-i returnez banii cu o dobanda de 200 ... (vezi toată discuția)