avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua,problema mea este urmatoarea: suntem 4 frati si vor partea lor la o garsoniera mica care dupa moartea tatalui meu a ramas mama in ea (noi nu ne intelegem cu 2 frati) cum se poate face sa dezbatem mostenirease,impartevaloarea garsonierei in 5 la valoarea de acum sau cu cat a fost cumparata? daca nu stim adresa celor 2 frati cum se face??multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:17, 27 Iulie 2012
Cand a avut loc deschiderea succesiunii(data decesului defunctului)?
Pe data de 02-09-2007
Daca garsoniera este bun comun cu mama dvs adica luata in timpul casatoriei cu dansa , ea are 1/2 restul de 1/2 se imparte la copii si mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune intre mama vitrega si copii vali_085 vali_085 Buna ziua! Doresc sa iau in ingrijire o batrana (nasa de botez) care are o garsoniera in Bucuresti. Aceasta doreste sa imi vanda fara contract de ... (vezi toată discuția)
Cine mosteneste ? doar copii sau si rudele de gr 1 mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un sfat . Dupa moartea unuia dintre parinti ( proprietari ai unui aparatament ) cu doi copii majori , mama in viata si ... (vezi toată discuția)
Care este procedura pentru a fi declarat mostenitor ? Tdorneanu Tdorneanu Buna ziua, Mi-a murit mama acum 5 luni. Tatal meu a ramas in casa locuita de mama. Suntem doi la parinti: eu si cu fratele meu. Pe actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)