avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal

in urma cu 5 ani am fost sanctionat pentru depasirea vitezei cu 51 km/h
m-am judecat si in 2008 sentinta a fost ca nu am castigat procesul
la termenul cand s-a judecat recursul completul de judecata mi-a spus ca nu sunt vinovat insa sentinta a fost in defavoarea mea.
nu am stiut ca trebuie sa predau permisul iar anul asta in luna iunie cand m-am intors din italia m-am trezit ca am permisul suspendat. mentionez ca eu m-am intors pe data de 03.06.2012 iar permisul meu a fost suspendat incepand cu data de 07.06.2012.
intamplarea a facut sa ma opresc la un post de politie pt alte probleme si acolo sa aflu ca o sa-mi faca dosar penal pentru conducerea unui autovehicol cu permisul suspendat.
ce pot face pentru a demonstra ca nu am stiut de faptul ca am permisul suspendat si ce consecinte pot avea acest lucru
Multumesc
Nu poate nimeni sa va spuna durata solutionarii unui dosar penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus masina radiata dan tita dan tita Buna. Am cump arat o masina cu nr de anglia m a oprit politia si la o verificare s a gasit data la export ceva de genu radiat. Eu nu am stiut, persoana de la ... (vezi toată discuția)
Suspendare + nr rosi expirate robertgeorge robertgeorge Buna ziua, am fost prins astazi dimineata de catre politia romana, cu permisu suspendat dupa data de 17 \"a expirat dovada de 4 zile\" si m-a prins cu o ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu permisul suspendat robert craciunescu robert craciunescu Buna, Am si eu o problema,am fost surprins conducand un autovehicul cu permisul suspendat,m-au dus la sectie mi-au facut dosar de cercetare penala,iar ... (vezi toată discuția)