avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Despre înregistrare mãrci
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Despre înregistrare mãrci

Ieri am trimis actele pentru înregistrarea unei mărci însoțită de o reprezentare grafică.
reprezentarea grafică are dimensiunea de 4,2x4,2 cm. Este prea mică reprezentarea? Poate duce la invalidarea cererii? Este nevoie/pot să trimit un desen de dimensiuni mai mari (până în 8 cm) pînă la publicarea cererii?

Mulțumesc anticipat pentru bunăvointă.
Cel mai recent răspuns: edipav , utilizator 15:10, 16 August 2012
Da puteti trimite pana la publicarea marcii inregistrate fotografii sai desene cu dimensoiunea 6 cm x 6 cm.Nu se poate respinge o cerere de inregistrare marca pentru motivul ca prezentarea marcii este mai mica de 6x6 cm.
Bambinuta a scris:

Da puteti trimite pana la publicarea marcii inregistrate fotografii sai desene cu dimensoiunea 6 cm x 6 cm.Nu se poate respinge o cerere de inregistrare marca pentru motivul ca prezentarea marcii este mai mica de 6x6 cm.


Stimata doamna, va multumesc din suflet pentru raspuns. Mi-a revenit inima la loc. =D>
Le voi trimite luni. Am nevoie de o cerere speciala sau fac doar o referire la numele marcii si e suficient?
Faceti o scrisoare catre OSIM in care veti scrie numarul care figureaza pe stampila OSIM de pe cererea de inregistrare a marcii asa cum ati depus-o Dumneavoastra si atasati intr-un plic10 exemplare 6x6 cm cu reprezentarea marcii.
Inteleg, dar nu le-am depus peronal, le-am trimis prin posta. Deci nu am numar de inregistrare sau stampila osim...
Daca nu aveti nici un numar , trebuie sa sunati la nr. de telefon : 02130600800 si solicitati legatura cu biroul examinare preliminara marci sau cu seful serviciului Domnul Ovidiu Ghionescu si spuneti numele marcii si data postei, solicitand numarul depozitului cererii de inregistrare. Puteti sa spuneti motivul solicitarii, anume ca vreti sa depuneti reperezentarea grafica a marcii la dimensiunea ceruta de 6 X6 cm.

Alte discuții în legătură

Examinare pe fond la înregistrare marcã naþionalã monik monik buna ziua, la examinarea de fond la inregistrarea unei marci nationala, OSIM analizeaza numai motivele absolute sau si pe cele relative? multumesc frumos ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata simonacontabila simonacontabila Daca o firma vrea sa aduca un produs nou in tara la ce institutie trebuie sa se prezinte pentru ca produsul sa fie marca inregistrata si aparata? (vezi toată discuția)
Numele unui magazin online madalinvineroiu madalinvineroiu Salutare tuturor! Urmează să îmi deschid un magazin online și am o mică nelămurire, dacă de exemplu numele site-ului și al firmei este \"Meresipere ... (vezi toată discuția)