avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Invitatie de participare-cerere de oferta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Invitatie de participare-cerere de oferta

Am publicat pe Seap invitatia de participare.In urma multor solicitari de clarificari la documentatia de atribuire precum si a timpului scurt de a elabora raspunsurile iar operatorii economici nu au timp sa-si elaboreze oferta in timp utilsi in baza art. 72 din OUG nr. 34/2006 s-a decalat data limita de depunere a ofertelor precum si data de deschidere a ofertelor.
Intrebare: Ce trebuie facut pe SEAP pt a modificaca data de mai sus in invitatie?Este de ajuns doar postarea unei clarificari in acest sens in care se stipuleaza noua data?
Va multumesc pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 18:49, 30 Iulie 2012
este de ajuns o clarificare...succes!
Multumesc frumos.
Asa am facut
prin publicarea unei erate si nu prin incarcarea unui fisier la rubrica „clarificari”
Erata se poate publica la Anuntul de participare adica la licitatie.
Eu am invitatie de participare adica cerere de oferte.
corect

Alte discuții în legătură

Prelungire termen la procedura lansata deja in seap 1ppp 1ppp Am lansata o procedura in Seap (Licitatie deschisa- 53 zile) si nu am nici o solicitare de clarificari. Licitatia are termen pe 19.03. si a si dori sa ... (vezi toată discuția)
Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)
Prelungire data depunere oferte gil12 gil12 [i]buna ziua... cineva a gasit in toata legislatia Achizitii publice vreun articol referitor la faptul ca in cazul unui numar minim de solicitari de ... (vezi toată discuția)