avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... rog frumos pe cei cunoscatori sa ma ajute ,cum imi pot ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

rog frumos pe cei cunoscatori sa ma ajute ,cum imi pot recupera salariu ?

buna ziua, sunt angajat cu contract de munca la o firma de transport pe postul de conducator auto,salariul meu este in cartea de munca minim pe economie ,lucrez pentru aceasta firma in germania aici stau 2 luni si apoi 2 saptamani liber in tara (in concediu) salariul este 1500 de euro ,doar ca acesti bani nu sunt trecuti in cartea de munca (in cartea de munca am minim pe economie ) astazi am aflat ca va retrage masinile in tara in 2 saptamani si imi este teama ca nu imi va da banii pe ultima luna lucrata cei 1500 de euro ,intrebarea mea este daca pot in vreun fel in cazul in care nu va binevoi sa imi recuperez acesti bani? tin sa precizez ca banii pana acum iam primit in mana fara sa semnez undeva nici macar pentru salariu minim pe economie ,va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 30 Iulie 2012
dupa parerea dumneavoastra am sanse sa imi recuperez banii daca merg la itm sau in judecata sau nu prea ? va multumesc frumos
Sanse aveti pentru recuperarea banilor datorati de catre angajator ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani returnati catre firma lorette2013 lorette2013 Buna ziua, m-am angajat la o firma acum cateva luni, eu platesc o pensie alimentara! Pe cartea de munca am salariul minim pe economie! Primeam salariul in mana ... (vezi toată discuția)
Care este cuantumul contributiilor salariale stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea:am lucrat cu carte de munca din 2004 si pana in aprilie 2009 cu norma intreaga , iar din aprilie ... (vezi toată discuția)
Nu mi se da foaie de lichidare si sunt amanat cu lichidarea AdrianSp33d AdrianSp33d Fostul angajator desi am plecat de acolo cu demisie cu preavizul legal de 15 zile si la postul care-l ocupam nu aveam la ce sa apara probleme in fisa de ... (vezi toată discuția)