ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

cassy 
	    	Utilizator

cassy 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

johnpescar 
	    	Utilizator

johnpescar 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Vecinul13245	                   

Salutare tuturor, 
Așa cum cred că mulți alții ajung într-o situație de, disperare, neștiind ce să mai facă, la cine să meargă, pe cine să ... (vezi toată discuția)
	                    Vecinul13245	                   

Salutare tuturor, 
Așa cum cred că mulți alții ajung într-o situație de, disperare, neștiind ce să mai facă, la cine să meargă, pe cine să ... (vezi toată discuția)

damxie	                   

Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament  care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)
	                    damxie	                   

Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament  care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)

petrutza_sv	                   

Mama mea locuieste la bloc iar dupa revolutie cand toate centralele termice ale orasului au fost inchise fiecare locatar a fost nevoit sa caute solutii ... (vezi toată discuția)
	                    petrutza_sv	                   

Mama mea locuieste la bloc iar dupa revolutie cand toate centralele termice ale orasului au fost inchise fiecare locatar a fost nevoit sa caute solutii ... (vezi toată discuția)