avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general descarcare copii declaratii inregistrate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

descarcare copii declaratii inregistrate

Buna ziua!
A incercat cineva sa descarce declaratiifiscale deja inregistrate , de pe site-ul anaf?Nu gasesc o declaratie 300 de anul trecut si am mai descarcat inainte de pe anaf copii dupa declaratii din sectiunea privat/ dosar fiscal.Acum imi apare mesajul ca descarcarea decaratiilor inregistrate deja s-mutat in sectiunea publica dar care este acea sectiune pt ca nu am reusit sa o gasesc.Stie cine ? Avetiun link? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:16, 31 Iulie 2012
eu am descarcat din dosarul fiscal in urma cu o saptamana.
am incercat si acum dar mesajul este "Vizualizarea declaratiilor a fost mutata in sectiunea publica a portalului ANAF."...so..care dumnezeului este ca am cautat de am inebunit pe site.A incercat cineva zilele acestea?

Am revenit cu raspunsul de la ANAF,poate mai are si altcineva aceasta problema.este din cauza faptului ca nu merge vizualizarea decat cu browserul internet explorer 7.
deschideti internet explorer ,apasati tasta F12si vi se vor deschide o fereastra in partea stanga jos .Selectati browser mode -internet explorert 7 si document mode -internet explorer 7 standard.trebuie facuta aceasta operatiune de fiecare data:(
Multumim pentru informatii :) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces la dosarul fiscal; declaratia 152 Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Accesul dosarului fiscal se poate face numai daca ai depus D 152? Am depus D 150 cu care pana la expirarea certificatului am accesat dosarul fiscal.Acum odata ... (vezi toată discuția)
Reclama "internet banking" ma incurca Ilie Stanica Ilie Stanica a aparut reclama aia si imi provoaca niste neplaceri: - cand vreau sa urmaresc subiectul pe urmatoarea pagina, in loc sa deschida pagina apare reclama - cand ... (vezi toată discuția)
Vizualizare dosar fiscal anaf mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: ma loghez pe site-ul anaf cu certificatul digital, accesez aplicatia dosar fiscal, dar imi apare ... (vezi toată discuția)