avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare judecata art.242 ind. 2 Cod pr.civ -recurs
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare judecata art.242 ind. 2 Cod pr.civ -recurs

Buna ziua
am castigat un proces cu o primarie pe OUG 119 . primaria a facut cerere in anulare insa la termen nu ne-am prezentat nici una din parti. În baza art 242 ind. 2 Cod pr.civ. cauza s-a suspendat cu recurs pe toată durata suspendării.
Intrebarea mea este, in calitate de parat (in cererea de anulare) , daca instanta a procedat corect la suspendare, pentru a finaliza procedura trebuie sa fac recurs sau cerere de repunere pe rol a cauzei?
va multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 30 Iulie 2012
cerere de repunere si achitati o taxa de 20 ron + timbru judiciar.
Instanta a procedat corect dispunand suspendarea, daca niciuna dinmtre parti nu a solicitat judecarea în lipsă .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea judecatii cauzei Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Am si eu un proces pe rol cu serviciul inmatriculari pt taxa de prima inmatriculare sau de poluare sau cum au mai denumit-o , la ultima infatisare ... (vezi toată discuția)
Suspenda judecatii in cauzele de divort in temeiul art.242(1)punct .2 cod procedura civila catalina.p catalina.p "Suspenda judecata cauzei in temeiul dispozitiilor art.242(1)punct .2 Cod procedura civila, deoarece nici una din parti nu s-a prezentat la strigarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare somati de plata manuelle manuelle Am pe rol un proces privind procedura somatiei de plata. Mi s-a suspendat actiunea in baza art. 242 cod .proc. civ, pe motiv ca nu am cerut in scris judecarea ... (vezi toată discuția)