avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Clauza confidentialitate in cadrul unui contract de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Clauza confidentialitate in cadrul unui contract de prestari servicii

Buna Ziua!
Ma intereseaza cum ar trebui formulata/ce ar trebui sa contina o clauza de confidentialitate in cazul unui contract de prestari servicii.
Mentionez ca in acest contract voi fi beneficiarul unor produse textile, fabricate de catre furnizor conform solicitarilor mele de design, precum si sub eticheta societatii mele.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 07:19, 2 August 2012
Buna ziua,

Daca doriti sa va protejati denumirea/marca/eticheta/designul produselor societatii dvs. nu este vorba de clauza de confidentialitate.
Este vorba de protectia dreptului de proprietate intelectuala si/sau marca inregistrata. O clauza de confidentialitate nu va protejaza in acest caz.
Indicat ar fi sa inregistrati la OSIM , cu ajutorul unui avocat, marca/eticheta/designul produselor dvs.
Multumesc pentru raspuns.
Intentionez sa fac acest lucru, dar din motive financiare voi amana putin acest moment.
Si as vrea sa stiu pana atunci cam cum ar trebui sa sune acea clauza din contract.

Multumesc!
As avea mare nevoie de un raspuns astazi!
Multumesc mult!
O eventuala clauza de "confidentialitate" le va fi opozabila doar partilor din contractul respectiv. Astfel, o asemenea clauza nu va asigura protectie in cazul utilizarii design-ului sau a etichetei de catre terte persoane.

Marca (sau eticheta - cum spuneti d-voastra) se protejeaza prin inregistrare la OSIM.
Pt protectia drepturilor de autor asupra design-ului nu e nevoie inregistrarea. Trebuie doar sa faceti publica acea "creatie intelectuala" sub numele d-voastra in calitate de autor.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copyright design etichetã produs - cum se poate proteja? gabriel1546 gabriel1546 Buna ziua , As dorii sa va rog daca ma puteti ajuta cu ceva informatii referitoare la protejarea designului unei etichete pentru un produs . Mai ... (vezi toată discuția)
Tm vs marca inregistrata si altele... Kapy Kapy Buna seara, Ma pregatesc pentru inregistrarea unei marci si incerc sa ma documentez, stiu o sa-mi spuneti sa apelez ca un consilier, am apelat pentru a mi se ... (vezi toată discuția)
Protectia proprietatii intelectuale, drepturi de autor proiect Kapy Kapy Buna ziua, M-am apucat de un proiect si vreau sa-l pun in practica sau sa-l vand mai departe celor interesati insa as vrea ca sa-l protejez cumva, adica sa am ... (vezi toată discuția)