avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obtinere dovada deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obtinere dovada deces

de unde pot obtine o dovada din care sa reiese ca o persoana a decedat si dosarul care sta nesolutionat din 2001 nu mai este de actualitate.in general daca nu esti o ruda nu i-ti elibereaza un astfel de document.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: senga , utilizator 01:35, 14 Ianuarie 2009
dovada decesului se face conform legii prin certificat de deces eliberat de catre Primaria ultimului domiciliu al persoanei decedate , respectiv de compartmentul de stare civila din cadrul primariei
certificatul de deces se obtine in urma eliberarii de catre organele medicale a unui certificat medical constator al decesului persoanei sau in cazul persoanelor disparute si declarate moarte in urma hotararii judecatoresti declarative de moarte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarae deces in instanta lacramitza76 lacramitza76 buna ziua,va rog sa imi spuneti si mie la cat timp dupa obtinerea unei hotarari judecatoresti de,, disparitie,, a unei persoane nemaivazuta de aprox 10 ani se ... (vezi toată discuția)
Persoana decedata fara certificat de deces petrica hrimiuc petrica hrimiuc Va salut si va supun spre analiza o speta mai diferita. Situatia de fapt se prezinta in felul urmator. O persoana decedeaza in data de 31 dec. 1989, ... (vezi toată discuția)
Succesiune imposibila... ContSters117274 ContSters117274 tata mort din 1987, iar mama moarta din 1989 fara a i se elibera certificat de deces. cum este poibila succesiunea??? (vezi toată discuția)