avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot primi pensia la alta adresa?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot primi pensia la alta adresa?

Buna ziua. Am doua imobile in acelasi judet, avand domiciliul stabil pe adresa unuia dintre ele. Cum as putea primi pensia prin Posta pe adresa celuilalt imobil, fara sa trebuiasca sa mai fac mutatii sau flotant?
Este posibil oare sa prezint extras CF in loc de buletin cu noua adresa?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:25, 3 August 2012
Depuneti cerere la casa de pensii ,care urmeaza sa opereze modificarea in documentele de evidenta a virarii drepturilor dvs
Puteti sa solicitati Casei de Pensii virament pe card bancar.
Stiu ca trebuie sa cer acest lucru la Casa de Pensii, dar pe situl lor scrie ca trebuie sa anexez si copia de CI cu noua adresa, or eu tocmai asta nu vreau. Nu vreau umblatura ca sa-mi schimb adresa de pe o casa pe alta, ambele fiind ale mele.
Nici card nu vreau, deoarece bancomat nu am la sat si e tot aia cu deplasarea la oras ca sa imi ridic banii.

Oare pot primi pensia la alta adresa fara ca acea adresa sa fie trecuta in buletin?
Faceti o viza de resedinta (flotant) pe noua adresa si apoi mergeti la Casa de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant sau schimbare domiciliu alle4295 alle4295 Buna ziua, Prietenul meu sta in spatiul parintilor mei in al doilea imobil al lor. Domiciliul lui din buletin este intr-un sat din judet. Am dori 1 la mana ... (vezi toată discuția)
Cupon pensie zohnermariana zohnermariana As dori sa stiu cum pot primi cuponul de pensie daca am schimbat adresa de domiciliu in alt judet,respectiv am flotant in alt oras si alt judet! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? adică eu m-am ... Ciocea Ciocea Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? Adică eu mam mutat într-un alt oraș și la scoala nu ma primește pentru ca nu am adresa din buletin aici ... (vezi toată discuția)