ana-cer 
	    	Moderator

ana-cer 
	    	Moderator	    

Roxana Brancoveanu 
	    	Contabil

Roxana Brancoveanu 
	    	Contabil	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 draguf	                   

buna seara !  pe deta de 5 iulie imi expira preaizul de concediere ! As vrea sa stiu ce hartii trebuie sa primesc la sfarsitul acestei perioade de la angajator ... (vezi toată discuția)
	                    draguf	                   

buna seara !  pe deta de 5 iulie imi expira preaizul de concediere ! As vrea sa stiu ce hartii trebuie sa primesc la sfarsitul acestei perioade de la angajator ... (vezi toată discuția)

aly_yoana	                   

Care e modalitatea de incetare a contractului de munca prin acordul partilor si ce formular trebuie completat de catre angajator?
Va rog sa detaliati. (vezi toată discuția)
	                    aly_yoana	                   

Care e modalitatea de incetare a contractului de munca prin acordul partilor si ce formular trebuie completat de catre angajator?
Va rog sa detaliati. (vezi toată discuția)

flori9	                   

Buna ziua,
in situatia unei pensionari pt invaliditate, incetarea CIM trebuie operata in aceeasi zi cu decizia de pensionare? Daca da (cum cred ca este ... (vezi toată discuția)
	                    flori9	                   

Buna ziua,
in situatia unei pensionari pt invaliditate, incetarea CIM trebuie operata in aceeasi zi cu decizia de pensionare? Daca da (cum cred ca este ... (vezi toată discuția)