Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

flori9 
	    	Utilizator

flori9 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 brg	                   

am primit cartea de munca acasa de la fostul  angajator si vad ca perioada de preaviz nu i trecuta ,se poate?
 si ce trebuie sa fac acum cu aceasta carte?
 ... (vezi toată discuția)
	                    brg	                   

am primit cartea de munca acasa de la fostul  angajator si vad ca perioada de preaviz nu i trecuta ,se poate?
 si ce trebuie sa fac acum cu aceasta carte?
 ... (vezi toată discuția)

alinapene	                   

Am o salariata care pe 18.02.2011 are 183 zile de concediu medical, iar pe 01.02.2011 a primit decizia de pensionare (gr. III) si-mi spune ca-i trebuie ... (vezi toată discuția)
	                    alinapene	                   

Am o salariata care pe 18.02.2011 are 183 zile de concediu medical, iar pe 01.02.2011 a primit decizia de pensionare (gr. III) si-mi spune ca-i trebuie ... (vezi toată discuția)

valentindaniels	                   

Buna ziua. Acum un an mi-am dat demisia de la locul de munca. Recent am constatat ca nu mai am decizia de incetare a activitatii. Pierd vechimea daca nu o mai ... (vezi toată discuția)
	                    valentindaniels	                   

Buna ziua. Acum un an mi-am dat demisia de la locul de munca. Recent am constatat ca nu mai am decizia de incetare a activitatii. Pierd vechimea daca nu o mai ... (vezi toată discuția)