avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Solutie depozitare gunoi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Solutie depozitare gunoi

Astept de citiva ani sa se gaseasca o solutie de depozitare a gunoaielor care nu se pot arunca pe ghena de gunoi, in afara blocului. In ghena este spatiu extrem de mic si nu intra. Aveti idee, firmele de salubritate pot furniza solutii de depozitare in afara blocului pentru cutii mari si altele?
Sau ce solutie alta ati aplicat dvs.?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLEMENT PINTILIE , Consilier juridic 12:23, 1 August 2012
..........solutia este la primaria orasului dv-stra!Concesiunea serviciului de salubritate!....
Restul tine de operatorul de salubritate autorizat ANRSC care va lua toate masurile!...:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin surcelus surcelus Buna ziua! In blocul vecin este un coafor care isi arunca gunoiul in tomberonul blocului nostru unde este spatiu special amenajat pentru depozitarea gunoiului. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, nu cred că desființarea ghenei de gunoi este soluția ... Amvildas Amvildas Bună ziua, Nu cred că desființarea ghenei de gunoi este soluția pentru colectarea selectivă.Problema este în mentalitatea oamenilor. Gunoiul menajer ... (vezi toată discuția)
Ghenele de gunoi de pe etaj alexandra_gabriela alexandra_gabriela Buna ziua, Imi puteti spune si mie daca administratia are dreptul sa inchida ghenele de gunoi de pe etaj? Eu locuiesc intr-un bloc nou si de curand ne-am ... (vezi toată discuția)