avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Medaliatii noastri la olimpiada
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Medaliatii noastri la olimpiada

Am observat ca nimeni nu a adus vorba despre asta, de aceea am zis sa deschid acest topic in care sa le uram felicitari medaliatiilor noastri la olimpiada de la Londra si sa le uram succes sportivilor romani ce urmeaza sa intre/reintre in concurs. Eu unul astept cu sufletul la gura finala de la aparate-gimnastica feminin. Deci sa le felicitam pe fetele de la gimnastica medaliate cu bronz in finala pe echipa, Alina Dumitru si Corina Caprioiu medaliate cu argint la judo, Razvan MArtin bronz- haltere, Alin Moldoveanu aur-tir.
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2012
Filip Alexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: raser , utilizator 23:30, 12 Octombrie 2012
Gimnasta Sandra Izbasa a luat medalia de aur la proba de sarituri dupa finala desfasurata duminica la Jocurile Olimpice de la Londra.


Este a opta medalie olimpica si a doua medalie de aur pentru Romania dupa noua zile de competitie. Sandra Izbasa a fost notata in finala cu 15.383 la prima saritura si cu 15.000, la cea de-a doua, iar cu media de 15.191 a obtinut medalia de aur.

[ link extern ]
Felicitari infinite pentru Sandra Izbasa, pentru munca,sacrificiul si bunul simt de care a dat dovada!

Gimnasta Cătălina Ponor a câştigat, marţi, medalia de argint la sol, în cadrul concursului de gimnastică de la Jocurile Olimpice, aducând a noua medalie pentru delegaţia României la competiţia de la Londra, potrivit Mediafax.

Cătălina Ponor a intrat a patra în concurs, reuşind un exerciţiu foarte bun, după dezamăgirea de la bârnă, unde a pierdut podiumul după o contestaţie a stafului SUA. Ponor a fost notată cu 15.200, publicul huiduind în momentul afişării acesteia, nemulţumit de nota prea mică.

Sandra Izbaşa a închis finala, dar şi participarea României în concursurile de gimnastică, cu o evoluţie bună, dar umbrită chiar în final de o mare ratare, fiind notată cu 13.333.

Podiumul a fost ocupat, în ordine, de Alexandra Raisman (SUA, 15.600), urmată de Cătălina Ponor (15.200) şi de Alia Mustafina (Rusia, 14.900).

Tot marţi, în finală la bârnă, Cătălina Ponor s-a clasat pe locul 4, iar Larisa Iordache pe locul 6.

La Londra, delegaţia feminină a României a mai cucerit medalia de bronz pe echipe şi aurul la sărituri, prin Sandra Izbaşa.

După 11 zile ale competiţiei olimpice, România are 9 medalii (2-5-2), cucerite astfel: aur - Alin Moldoveanu (tir) şi Sandra Izbaşa (sărituri); argint - Alina Dumitru, Corina Căprioriu (ambele judo), Roxana Cocoş (haltere), echipa masculină de sabie, Cătălina Ponor (sol); bronz - echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin (haltere).
Delegaţia României a depăşit astfel performanţa de la JO din 2008, când s-au cucerit opt medalii (4-1-3), după cum urmează: aur – echipajul feminin de dublu rame (canotaj), Constantina Diţă ( maraton), Sandra Izbaşa (sol) şi Alina Dumitru (judo), argint - Ana Maria Brânză (spadă), bronz - Mihai Covaliu (sabie), echipajul feminin de opt plus 1 (canotaj) şi echipa feminină de gimnastică.

[ link extern ]

Teoretic s-a depasit performanta din 2008, eu personal prefer 8 medalii dar din care 4 sa fie de aur decat 9 dar din care doar 2 sa fie de aur.
Am luat aur la Olimpiada Internaţională de Mate!!!

Aşa, şi?!

data: 23 iulie 2012; ora: 8 deîmpărţit la 35

Sunt vreo şase. Cinci băieţi si-o fată. Doi dintre ei au benoacle.
"Feţe de tocilari", aşa gîndeşte lumea despre ei! Plus vreo doi-trei profesori, dintr-ăia de au 15şpe milioane de lei vechi si halesc conserve în deplasările peste graniţă, ca să pună deoparte diurna şi s-o utilizeze la "trei stele", ultra all inclusive, în Grecia, alături de soţia sa, o "mîhnită" de profă de biologie.
La aeroport nu-i bagă nimeni în seamă, dar deasupra capului, unul dintre dascăli ţine o tăblie pe care scrie: "România". Aeroportul se întrebă: "Ce e, mă, cu amărîţii ăştia?" Au nişte tricouri galbene pe ei, iar la gît le atîrnă medalii. La unii, de aur. "Dacă sînt sportivi, de ce dracu nu e ciorchinele de camere TV pe ei?" continuă întrebările. Aaaa, uite, au şi-un steag. Un tricolor! Cînd îl afişează, o fac cu mîndrie. "Bă, esti nebun?! Ãştia chiar mai cred în chestia asta cu reprezentarea cu cinste a ţării, cu... Cine naiba sînt?"
Da, chiar aşa, cine naiba sînt de nu-i bagă nimeni în seamă, în afară de rude?

1. Omer Cerrahoglu
Primul cu benoacle. Clasa a XI-a, vine din Maramu', din Baia Mare. Avea 14 ani cînd cucerea prima medalie de aur, la Bremen, Germania, în 2009. N-a vrut să dezamăgească, aşa că acum a venit tot cu cel mai preţios metal la gît.

2. Radu Bumbăcea
Fără benoacle. A luat – culmea nesimţirii! – BAC-ul, la "Tudor Vianu", în Bucureşti. Aur la Amsterdam şi în Kazahstan. Adoră literatura, ştiinţele si-a fost, deja, acceptat la Cambridge. Pentru cei care n-au timp să caute pe Google, băieţii de aici au pornit la drum Universitatea în 1209, cam pe vremea cînd noi ne apucam de cnezate si voievodate.

3. Ioana Tamaş = la 18 ani a primit premiu pentru întreaga activitate
Singura fată din lot – fără nici o legătură cu fotbalistul! De cînd era în şcoala generală, la Nr. 79, rupea pe matematică. În primăvară a primit premiul "Laurenţiu Panaitopol" pentru întreaga activitate de olimpic pe parcursul şcolii! "Poftiiiim???!!! N-are nici 20j de ani şi primeşte diplome pentru "întreaga activitate"?!
A, şi ea are benoacle. Unii poartă ochelari din cauza jocurilor pe calculator sau Wii. Ei, pentru c-au citit prea multe cărţi.

4. Tavi Drăgoi
E pasionat de chitară, informatică şi electronică. A luat doar "argint", dar a fost acceptat, deja, la Harvard!
Completare. "Harvard" desemnează o Universitate din SUA, fondată la 1636, cu 140 înainte ca americanii să se pună pe făurit state. Pur statistic, pe aici au trecut 75 de omuleţi care au luat premiul Nobel la diferite discipline!

5. Alt benoclist, Fane (ªtefan) Spătaru, from Alexandria – atenţie, Alexandria de Teleorman, nu de Egipt! S-a "încălzit" pe plan local, la Balcaniada din Turcia, de unde a venit cu aur. Acum a coborît o treaptă, a luat doar argint, dar e mezinul trupei, are şanse.

6. Fane (ªtefan) Ivanovici
Vine din Bacău. Cei mai buni prieteni ai lui? Newton, L'Hospital, Gauss...


7. Radu Gologan e coordonatorul. Prof în Poli, în Bucuresti. 10 ani ca preşedinte al Comisiei Naţionale a Olimpiadei de Matematică. 40 de articole de cercetare, peste 30 didactice, cărţi, bla-bla-bla. Le-a vorbit unor studenţi din Rusia, Franţa, SUA, Germania.

În concluzie, nişte tocilari! Iată Delegatia României participantă la Olimpiada Internaţională de Matematică. Locul 1 pe Europa şi locul 10 în lume (din 100 de ţări, într-un clasament neoficial). Două medalii de aur luate în Argentina, la Mar del Plata, la cea de-a 53-a ediţie.
Pe cine interesează, însă, o astfel de ştire? În ţară avem 120.000 de nebacalaureaţi. "Pacyno" se dă cu gel cînd merge să afle rezultatele la BAC. La Iaşi, de trei ani, la acelaşi liceu, NIMENI n-a luat examenul. Iar noi vorbim despre nişte puşti de 16-18 ani care uimesc lumea!
Gata, şi aşa povestea e cam lungă... Apropo, aţi aflat că nea Gigi s-a suit pe maşină şi-a dirijat circulaţia, la trei dimineaţa, în Mamaia? Wow!..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Români premiați - valori românești Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna ziua dragi colegi si stimati utilizatori, De ceva vreme sunt in cautarea stirilor pozitive, povesti frumoase despre romani frumosi, romani premianti ... (vezi toată discuția)
Remember iolanda balas! LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Stimati membri ai comunitatii Avocatnet! Nu stiu daca cele ce voi scrie acum poate fi publicat acum pe acest site, dar parerea mea este ca am datoria de a va ... (vezi toată discuția)
Romanii au ajuns bataia de joc a europei IONITAGRIGORELUCIAN IONITAGRIGORELUCIAN Austriecii ne faceau la inceputul anilor 90 \"mancatori de lebede\". Acum francezii ne iau peste picior de cate ori au prilejul. Romanii au ajuns in ultimii ... (vezi toată discuția)