avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare contabila pentru carti depuse la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare contabila pentru carti depuse la Depozitul legal

Conform legii 111/1995 privind depozitul legal, editurile sunt obligate sa depuna gratuit la Biblioteca Nationala un numar de exemplare din fiecare titlu. Cum se inregistreaza aceasta cheltuiala in evidentele contabile ? Care este contul contabil de cheltuieli care se utilizeaza ?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 19:27, 1 August 2012
1.6588
2.6588=4111

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in contabilitate a cartilor depuse la depozitul legal iancu_ilie iancu_ilie Conform legii 111/1995 privind depozitul legal, editurile sunt obligate sa depuna gratuit la Biblioteca Nationala un numar de exemplare din fiecare titlu. Cum ... (vezi toată discuția)
Inregistrare valoare carti in contabilitatea primariei daia ileana daia ileana Buna ziua. As vrea sa stiu cum se poate inregistra valoarea cartilor din biblioteca comunala in contabilitatea primariei. (vezi toată discuția)
Exemplare cu titlu-gratuit in baza legii dreptului de autor adi29 adi29 Buna ziua! Lucrez intr-un muzeu si am realizat o expozitie si un catalog al acesteia. Am solicitat in scris, in baza legii dreptului de autor, acordarea cu ... (vezi toată discuția)