avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cum verific daca cineva a votat in locul meu ?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cum verific daca cineva a votat in locul meu ?

Buna ziua

Eu si familia mea am boicotat acest referendum (5 persoane). Totusi, tinand seama de naravul politic doresc sa verific daca cineva a votat in numele meu. Cum pot sa procedez ?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:03, 7 August 2012
Puteti incerca cu o cerere adresata Biroului Electoral Judetean.
Da,este vorba de o cerere legitima la care aveti dreptul de a primi raspuns.
Nu cred sa se fi intamplat asa dar va puteti satisface curiozitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)
Vot referendum Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA In cazul in care CCR nu valideaza referendumul,eu cetatean ce am votat ce posibilitati legale am sa-mi fie luat in consideratie votul si sa nu fie ... (vezi toată discuția)
Justitia e oarba...total....sau mai intrezareste ceva? Lidia2012 Lidia2012 Ieri a avut loc un Referendum in tara mea, Romania. Pentru validarea lui CREMA Justitiei, adica....Curtea Constitutionala (Pardon ! pentru..cacofonie) , ... (vezi toată discuția)