avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Divizare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Divizare SRL

Buna ziua.
Exista un SRL care doreste divizarea pentru realizarea mai multor proiecte, divizare prin crearea de alte societati noi.

Intrebarile mele sunt:
1. In cazul in care societatea divizata a depus o anumita documentatie pentru obtinerea unui aviz pentru unul din proiectele care vor face obiectul de activitate a uneia dintre societati nascute in urma divizarii, este posibil ca acel aviz sa se elibereze direct pe noua societate?
2. Daca dupa infiintare respectivul SRL nou creat se vinde, cui ii revine suma de bani corespunzatoare?


Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 12:13, 17 Ianuarie 2009
Dupa divizare, srl-ul nou creat este o entitate distincta deci banii revin celui care il detine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarirea aga poate fi anulata de alta hotarire aga fany62 fany62 In anul 2005 a fost luata o hotarire AGA care care privea divizarea iar in 2006 in urmatorea AGA este luata o alta hotarire de anulare a divizari este corecta ... (vezi toată discuția)
Desprindere societate m_nitu m_nitu Buna dimineata! Am din nou nevoie de informatii cu privire la urmatorul fapt: Firma la care lucrez are un obiect de activitate principal si unul secundar. ... (vezi toată discuția)
Divizare societate irina s irina s O societate pe actiuni A (institut de proiectare) a fost cumparata in proportie de 89% de o firma B. Acum firma B a hotarit divizarea societatii A prin crearea ... (vezi toată discuția)