avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Deduceri de chirii pentru magistrati
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Deduceri de chirii pentru magistrati

Buna ziua! Am inteles ca exista deduceri pentru chiriile platite de magistrati si acestea au un cuantum specific. De ce exista aceste diferente? Si mai ales cum functioneaza aceasta decontare?? Adica un magistrat care are un plafon maxim de 600 de euro ca in Bucuresti poate sa plateasca chirie de 1000 de euro lunar din care i se deconteaza 400 iar daca are o chirie de 300 de euro lunar i se poate deconta in intregime chiria de 300???
Cel mai recent răspuns: OvidiuDanut , utilizator 19:31, 28 August 2012
Pana la plafonul maxim se deconteaza 100%. Ce depaseste scoti din buzunar. Diferentele de plafon dintre orase cred ca au in vedere nivelul economic si o estimare a pietei imobiliare pentru fiecare.
Ultima modificare: Marți, 28 August 2012
OvidiuDanut, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sng cursuri onytzaa onytzaa buna ziua,as vrea sa stiu daca dupa finalizarea cursurilor,la repartizarea pe post ti se va deconta chria pt ca eu sunt din provincie si daca voi prinde post ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in contabilitate a unei fransize mada9luci mada9luci Pe polita de asigurare CASCO e stipulat ca pt o avarie ce depaseste suma de 150 euro imi va deconta firma de asigurare cu conditia ca aceasta valoare de 150 ... (vezi toată discuția)
Chirie grefier ContSters376472 ContSters376472 Am o nelamurire, de ce un [b]grefier temporar, cu studii medii are 600 euro chirie/luna in Bucuresti? [/b] Este asa mare chiria in capitala? Sau mai raman ... (vezi toată discuția)